Holland zenék? Miért ne?

Napi DUTCH

Napi DUTCH

De Alpenzusjes

Alpesi nővérek a Holland síkságon...teljes képzavar :D

2021. október 12. - krisnwesson

Chantal van Geelen és Kirsten Stroek együtt alkotják a De Alpenzusjes (azaz Alpesi nővérek) nevű holland énekes duót.
A két lány a tilburgi Brabant Konzervatórium és Táncakadémia növendékei voltak, ahol életre szóló barátságot kötöttek, köszönhetően többek között valószínűleg annak is, hogy mindketten teljesen őrültek a szó legjobb értelmében. :) "Őrültségük" leképzése a koncerteken és a videóklipekben is átjön.
A duó már a '80-as években is létezett (más tagokkal természetesen), hiszen eredetileg 1980-ban alapították, 2009-ben megszűnt és 2010-ben újjáalakult. Ahogy a nevük is sugallja, főleg holland nyelvű "Tiroler" schlager zenét készített.
A fiatalításnak köszönhetően azonban a "schlager" zene a mai hangzással is keveredett, így biztosítva minden velük bulizónak hamisítatlan holland bulihangulatot. 2011-es első slágerük megjelenése óta, állandó vendégei a holland party sátraknak a fesztiválokon.

"Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!"

Kis ízelítő gyanánt pedig:

Tot ziens! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://napidutch.blog.hu/api/trackback/id/tr2316718990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása