Holland zenék? Miért ne?

Napi DUTCH

Napi DUTCH

Flitsmeister - a holland közösségi navigációs applikáció

Édes mint a Waze! :D és még himnusza is van!

2021. október 25. - krisnwesson

Kezdjük ütemesen a hetet. Egyrészt milyen menő már, hogy egy cégnek, egy applikációnak, saját 'himnusza' van? Amolyan igazi hollandos. :)


A Flitsmeister applikáció eredetileg 2010-ben jelent meg. Két évvel későtt már 100 000 felhasználója volt. Az app egyébként legegyszerűbben a Waze-hez hasonlítható közösségi navigáció, amely kb ugyanúgy is működik. Eredetileg csak a fix traffipax kamerákat jelentették egymásnak a felhasználók rajta, de később kibővültek a szolgáltatások, meghibásodás miatt álló járműre, forgalmi dugóra,útépítésre, stb. Pont mint a Waze.


DE!

A Waze-nek nincs pl olyan, mint a Flitsmeisternek: nevezetesen egy bluetooth-os eszköz, ami a "Flistmeister One" nevet viseli. Ez az eszköz a bt csatlakozáskor automatikusan indítja az alkalmazást is és a bépített hangszórójával és LED-ek segítségével felerősíti a jelzéseket. Van rajta két gomb is, amivel a visszajelzéseket lehet küldeni.
Éééés...még valami ami nincs a Waze-nek:

Yepp! Egy igazi hardstyle-himnusz, beleszőve az értesítéseket és fokozatosan növelve a tempót...természetesen a sebességhatárok betartása mellett. :D  Egy cameo-ra beugrik a jó öreg H.P. Baxxter is és felhívja a figyelmet arra, hogy bizony a német autópálya következik, onnan pedig elszabadul a pokol. :D ...már a mi a tempót illeti.

Mindenki úgy hallgassa, ahogy vezet: óvatosan!

Hop hop gas d'r op, Flitsmeister!

Tot ziens! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://napidutch.blog.hu/api/trackback/id/tr3016734724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása