Holland zenék? Miért ne?

Napi DUTCH

Napi DUTCH

Snollebollekes

A party amibe a föld is beleremeg

2021. október 11. - krisnwesson

Snollebollekes

Az együttest, ami inkább egy úgynevezett "feestact" Rob Kemps
humorista, valamint Jurjen Gofers és Maurice Huismans DJ -k alapítottak. Egyetlen célja, mint ahogy az elnevezés is mutatja: bulislágereket ontani, a jókedv érdekében. Zenéjük egyesíti a népiesebb elemeket az effektív holland hardtyle zúzással. :D Magyar füllel egészen szürreálisnak hat elsőre.


2019 márciusában a Snollebollekes két teltházas koncertet adott a 25.000 fő befogadóképességű Gelredome stadionban, Arnhemben.Ez az a hely ahol a Hollandiába érkező nemzetközi sztárok is fellépnek általában, valamint ahol a 2000-es Futball Európa Bajnokság néhány meccsét is rendezték.

Legismertebb számuk (na nem itthon) talán a Links, Rechts. Státuszát tekintve személyes tapasztalataim szerint is egy alap holland buliból kb. kihagyhatatlan, mindenki ismeri a szövegét, mint nálunk egy 'Álomhajónak', vagy 'Szállj el kismadárnak' és óriási party hangulat kerekedik a tömegben, abban a pillanatban amikor felcsendül.

 ...és, hogy hogyan működik ez valójában? Eszement party hangulat lesz, nem túlzás. Az alábbi felvétel a 2019-ek Kings Day-en készült, Breda-ban amikor is a híradások szerint a közeli otthonokban érezhető volt az előadás talajremegése a 'Links, rechst' alatt, mivel a helyszínen a fenti nótára emberek tízezrei táncoltak, ugráltak szinkronban, valahogy így:

A felpörgetett "hollandosított" verzió:

 Tot ziens! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napidutch.blog.hu/api/trackback/id/tr5616717562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása