Holland zenék? Miért ne?

Napi DUTCH

Napi DUTCH

M, mint megnyugvás, M, mint Maan

Maan de Steenwinkel - ha nyugis holland popzenét hallgatnál

2021. október 26. - krisnwesson

Végignézve itt a bejegyzéseket a blogon, arra kellett rájönnöm, hogy kezd túlcsordulni a bulihangulat és a szürrealitás. :D

Ezért arra gondoltam, hogy egy kicsit kikacsintok a holland popzene irányába is, mégpedig egy ígéretes, fiatal hölgy bemutatásával.


Az Utrecht-ben született, Maan De Steenwinkel 2015-ben tűnt fel a The Voice of Holland adásában, melyet végül meg is nyert.
A jelenleg 24 éves énekesnő valóban a semmiből érkezett, de a The Voice utáni első dalát máris a világhírű holland DJ/Producer-el, Hardwell-el együtt rögzíthette. Ez volt a 'Perfect World'.


Később megjelent zenéi holland és angol nyelven egyaránt íródtak és nem maradtak el a közreműködők sem mellőle. Legismertebb közülük, a fent említett Hardwell mellett a Kris Kross Amsterdam csapata volt, de mellettük több Hollandia szerte is ismert előadóval is volt közös produkciója a saját önálló zenék mellett. A legújabb a 'Blijven slapen' című szám, melyben a szintén fiatal holland rapper 'Snelle' a közreműködő és ami hangulatában egészen bulisra sikerült.


Ha egy kis megnyugvásra vágysz hallgass Maan -t. Ha esetleg tanulod a nyelvet, akár még abban is segíthet.

Tot ziens! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://napidutch.blog.hu/api/trackback/id/tr8916735132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása