Holland zenék? Miért ne?

Napi DUTCH

Napi DUTCH

Max Verstappen sláger formájában? Ja, Zeker!

Ha ilyet kapnál apádtól....Hollandiában ilyen is van :)

2021. november 05. - krisnwesson

Na igen, mert minden is van, minden is létezik! Max Verstappenről induló is született, mégpedig a világszerte ismert (nem) Pitstop Boys előadásában. Ráadásul nem is mostanában.

Najó, azért ez a csapat kicsit más mint a többi, mert hát az úgy volt hogy....

2016-ban Jos Verstappen (igen, a fater! :D)  megalakította a Pitstops Boys szupercsoporttriót, miután fia (Super Max) megnyerte első F1-es győzelmét Barcelonában. 33 millió eurót fektetett be a szupersláger, a Super Max megalkotásába és gyártásába, amely azonnali kritikai elismerést váltott ki Európa-szerte, és 33 hétig megőrizte az első helyet Hollandiában.

Azóta pedig a rendszeres Forma 1-re járók akár már bele is futhattak a holland szurkolók által előszeretettel sikított slágerbe, ami kedvencük megünneplésére íródott. Zengjen hát a 

"Max Max Max
Super Max Max
Super super Max Max Max"

Tot ziens! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://napidutch.blog.hu/api/trackback/id/tr6516747454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása